Vitalie ZAHARIA, Director General al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldava (MIEPO)

Vitalie ZAHARIA, Director General al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldava (MIEPO):

Moldova Business Week este singurul eveniment național dedicat mediului de afaceri de o asemnea amploare, care reunește un număr important de investitori locali și străini, autorități, finanțatori, importatori și exportatori din principalele sectoare ale economiei, de aceea, în calitate de organizatori principali și-au propus ca în octombrie Chișinăul să devină capitala antreprenoriatului autohton.

Am invitat circa 3500 de reprezentanți ai mediul de afaceri din țară și din 56 de state. Pe durata evenimentului am planificat un număr mare de întâlniri B2B, cu participarea investitorilor din România, Italia, Germania, SUA, Franța, Olanda, China ș.a, printre care rețele comerciale străine și companii din sectorul agroindustrial, textil, construcție de mașini, tehnologii informaționale, servicii de consultanță ș.a. De aceea, sperăm ca evenimentul să fie o platformă de conexiune între ei și, în rezultat, să avem noi proiecte de afaceri.

Aplică Acum la Moldova Business Week 2017